OVER DE ZORGBOERDERIJ

Wij zijn zorgboerderij Weidezicht

In 2003 is in Eersel een van de eerste zorgboerderijen gestart: Weidezicht. In een groene omgeving met een prachtig uitzicht over onze weiden bieden wij je de ideale en rustige plek om ons te komen helpen met het werk op de boerderij. Maar ook buiten de dagdagelijkse bezigheden op onze boerderij plannen we activiteiten. Denk hierbij aan een huifkar tocht of een leuke wandeling als het goed weer is.

Op de zorgboerderij is het belangrijk dat we op een gemoedelijke manier met elkaar omgaan. Zodoende ontstaat een ontspannen sfeer waarin ook jij jezelf zo veel mogelijk kan ontplooien met activiteiten die jij leuk vindt. Jij krijgt de mogelijkheid om zelf te bepalen wat jij fijn vindt om te doen, en ook hoeveel je wilt doen. Natuurlijk is er op tijd een kop koffie met een koekje om uit te rusten en contact te hebben met je mede-bezoekers op de zorgboerderij.

Kom eens een kijkje te nemen op onze zorgboerderij, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen kijken wat we jou kunnen bieden, wat jou persoonlijke doelen zijn en hoe we je daarbij kunnen helpen. De koffie staat klaar!

share on